Horren

HORREN

ROLHORREN


Vergroot het wooncomfort nu nog verder met een rolhor. Wij kunnen bij uw bestelling van ramen en/of kozijnen op maat gemaakte rolhorren leveren van het toonaangevende merk Neher.  De rolhorren kunnen geleverd worden met grijs of antreciet kleurig gaas. Voor de frame kleuren kunt u kiezen uit RAL 9001, RAL 9016, RAL 7016 en RAL 8077. Voor meer details kunt u contact met ons opnemen of langskomen.

INZETHORREN


Liever geen vast horsysteem, kies dan voor een inzethor. Ook de inzethorren kunnen bij uw bestelling van ramen en/of kozijnen op maat gemaakt worden van het toonaangevende merk Neher. De inzethorren kunnen geleverd worden met diverse kleuren gaas. Voor de frame kleuren kunt u kiezen uit RAL 9001, RAL 9016, RAL 7016 en RAL 8077. Voor meer details kunt u contact met ons opnemen of langskomen.

De hor systemen zijn ook toepasbaar bij draaikiepramen. Bent u nieuwsgierig geworden naar de toepassing van de op maat gemaakte kwaliteits horren, kom dan langs voor meer informatie. In een persoonlijk gesprek kunnen wij u de vele mogelijkheden qua kleuren en materialen laten zien.


Timmerfabriek Verzijlbergen is een moderne timmerfabriek, gespecialiseerd in het vervaardigen van compleet machinaal timmerwerk voor de woningbouw, utiliteitsbouw en renovatiewerken.

Levertijd is momenteel rond de 5-6 weken

Copyright© All Rights Reserved