Horren

HORREN

ROLHORREN

 

Vergroot het wooncomfort nu nog verder met een rolhor. Wij kunnen bij uw bestelling van ramen en/of kozijnen op maat gemaakte rolhorren leveren van het toonaangevende merk Neher. De rolhorren kunnen geleverd worden met grijs of antreciet kleurig gaas. Voor de frame kleuren kunt u kiezen uit RAL 9001, RAL 9016, RAL 7016 en RAL 8077. Voor meer details kunt u contact met ons opnemen of langskomen.

INZETHORREN

 

Liever geen vast horsysteem, kies dan voor een inzethor. Ook de inzethorren kunnen bij uw bestelling van ramen en/of kozijnen op maat gemaakt worden van het toonaangevende merk Neher. De inzethorren kunnen geleverd worden met diverse kleuren gaas. Voor de frame kleuren kunt u kiezen uit RAL 9001, RAL 9016, RAL 7016 en RAL 8077. Voor meer details kunt u contact met ons opnemen of langskomen.

De hor systemen zijn ook toepasbaar bij draaikiepramen. Bent u nieuwsgierig geworden naar de toepassing van de op maat gemaakte kwaliteits horren, kom dan langs voor meer informatie. In een persoonlijk gesprek kunnen wij u de vele mogelijkheden qua kleuren en materialen laten zien.

Timmerfabriek Verzijlbergen is een moderne timmerfabriek, gespecialiseerd in het vervaardigen van compleet machinaal timmerwerk voor de woningbouw, utiliteitsbouw en renovatiewerken.

© 2017